comunica amb dades
anagrama
 
icona pàgina
 

youtube google
 

Enquestes

Nova plataforma d'enquestes per internet que posem a disposició dels nostres clients. Dissenyem conjuntament amb vostè l'enquesta i en poques hores els seus usuarisja poden estar responent:

plataforma

Què pensa el meu client?
Indicadors
Filtratge de dades
Anàlisi QFD
Enquestes
Coneixer les prioritats en la aplicació de recursos
Millora de serveis
Millora de procediments
Presa de decisions
Sectorització de la població
Obtenció massiva
de dades

Els nostres clients sempre ens han reconegut que amb nosaltres han superat les expectatives en termes de professionalisme, responsabilitat, experiència tècnica, i l'anàlisi profund en les enquestes realitzades.

En les enquestes normalment es busca poder prendre decisions per millorar serveis o productes, i per conèixer com ens veuen els nostres clients al mercat. El nostre gran valor i que ens distingeix és de ser la consultora més reputada en la realització d'enquestes i anàlisi QFD: Desplegament de la funció de qualitat (DFQ) o com encaminar la veu del client en la presa de decisions

 

Enquestes tècniques per presa de decisions i millora de productes, processos o serveis:

  >QFD (Quality Functional Deployment)  
  >procés de QFD a empreses  
  >millora de serveis en un hotel
>notícia sobre el QFD al sector del Vi

 
pdf Més informació sobre el què és el QFD i l'aplicació als serveis.

Cas: Una empresa "A" que fa canelons per la restauració fa una enquesta de satisfacció per conèixer què els agrada més als seus clients i ajustar i millorar el producte. La competència, la empresa "B", en veure la acció es decideix a fer un QFD analitzant varies empreses del sector i fent un anàlisi de les millores prioritàries a fer en el seu producte. Amb el mateix cost, la empresa "B" aconsegueix ajustar-se millor a les preferències del consumidor i acaba quedant-se amb tot el mercat.

d'Acord