comunica amb dades
anagrama
 
icona pàgina
 

youtube google
 

Verificació de bases de dades

L'ajudem a tenir bases de dades de qualitat, filtrant-les i verificant-les

Cas Pràctic: Una empresa que esta fent enviaments per correu d'uns catàlegs, està gastant molt més per cada catàleg enviat per correu que no arriba al seu destinatari, que tot el cost de verificar la base de dades. Per no obtenir resultats dolents en els enviaments, i poder completar les dades que manquen a la base i així poder ampliar el nombre d'enviaments, en alguns casos és molt aconsellable fer verificacions de les bases.

El filtratge de dades es fa seguint els vostres criteris del què és correcte o no és correcte. La implantació d'algorismes matemàtics o per paraules pot facilitar la feina a realitzar. Els graus de filtratge poden ser variables amb dades d'inclusió condicionals o condicionades al canvi de criteris segons l'ús de la base de dades.

Vol fer-nos alguna pregunta? en menys de 24h tindrà una resposta

Les verificacions, en cas de fer-se utilitzant les recerques telefòniques o mitjançant una plataforma per internet que posem a disposició dels nostres clients des de dades.cat ens permeten fer les verificacions necessàries i que les tractem com a petites enquestes.

En alguns casos ens podem trobar amb que les dades que estem tractant han de complir amb la Llei de dades de caràcter personal:

d'Acord